"Ser fram emot det!"

Våra barn ser fram emot att ta pianolektioner med Alexander Olin!
-Kung Kennedy

"Med mycket energi!"

Alexander är en fantastisk lärare med mycket energi. Han bjuder alltid på ett glatt humör och kan göra vilken dag som helst bättre med sitt smittbara leende. Efter 1o lektioner hos Alex har jag redan lärt mig att läsa noter. Han har även gett mig ett större självförtroende i mitt spelande och har alltid väldigt god feedback att ge. Jag rekommenderar honom starkt om du vill ta ditt spelande till nästa nivå! 
- Dennis

"Fint tålamod"

Jag kan verkligen rekommendera Alex om man vill lära sig spela piano. Han har lektioner med vår dotter på 10 år. Då vi är bosatta utomlands så har vi lektionerna via datorn/nätet och det fungerar mycket bra. Alex har väldigt god hand med barn och ungdomar och är pedagogisk, positiv, berömmande och har fint tålamod.
- Eddie, Cypern

"Fantastisk pianolärare"

Alexander är en fantastiskt duktig pianolärare! Lena tycker alltid att det är roligt att ha pianolektioner med honom. Alexander lär ut att spela piano på ett roligt och effektivt sätt med en känsla av humor. Med professionalism och stor inlevelse har han introducerat en spännande musikvärld för Lena.

Jag skulle varmt rekommendera Alexander som pianolärare! Alexander är helt enkelt bäst!  

- Anuki, Stockholm 
Mamma till Lena

"Otroligt pedagogisk"

Alexander har verkligen fått mig att förstå hur jag ska läsa noter. Med hans otroligt pedagogiska och positiva sätt har det blivit kul att lära sig att spela piano. Jag kan varmt rekommendera Alexander och kommer absolut att fortsätta för att utveckla mitt pianospelande ännu mer.
- Martin, Stockholm

"Skicklig pianolärare"

Alexander är en skicklig pianolärare, det gör att kursen är kul och han ser till att man kommer framåt. Jag kan verkligen rekommendera honom för dig som vill lära dig spela piano.
- Lars, Falun

"Jättekul!"

Jättekul, jag har lärt mig mycket!
- Anthony, Bromma

"Världens bästa!"

Världens bästa pianolärare!
- Zoe, Bromma