Alexander Olin. Foto: Fredrik Ankarsköld

När jag var tio år fick jag ett vackert piano i present från min storebror och mina föräldrar. De gav mig också en privat pianolärare. En helt ny värld öppnade sig för mig. Genast började jag komponera min egen musik.  Klicka på My First Melodies för att lyssna på Spotify på några av mina egna kompositioner som jag skrev från det jag var tio år. Tack Robert Uhlmann för att du lät mig ta mitt Clavinova YAMAHA-piano till din studio och spela in skivan på just det instrument som jag komponerat mina melodier på!

Jag hade lyxen att få privata pianolektioner av mina föräldrar vecka efter vecka och år efter år i åtta år. Tack Marianne för att du aldrig gav upp med mig och fick min passion för pianot att växa för varje lektion! Tack älskade mor, far och storebror Sebastian för att ni alltid trodde på mig! Tack till Olof och Katherine på Appleton Capital och Carl och Karl på Alpha Kapital för ert ständiga stöd!

Sedan över ett decennium utbildar jag elever att bli SUPERPIANISTER. Varmt välkommen du också till min värld av underbar pianomusik, både i min pianostudio på Jungfrugatan 23 på Östermalm och digitalt! Jag ger passionerade pianolektioner på både svenska och engelska var du än bor i världen.

Alexander Olin
Passionerad SUPERPIANIST-lärare och kompositör